Néhány szó magamról

Nagy István vagyok, 1986-óta végzek Szentendrén és környékén taxi szolgáltatást.

Szolgáltatásomat 1986 óta folyamatosan, minden igényt kielégítő kényelmes személygépjárművekkel teljesítettem. Jelenleg egy 2014-es évjáratú, RENAULT MEGANE GRANDTOUR típusú, légkondicionált gépjárművel dolgozom.

Taxi szolgáltatásomat Pest megye területén folytatom, de igény esetén az ország bármely településére elszállítom Önt.
Budapestről is megrendelhet Pest megye bármely településére történő érkezés esetén, amennyiben írásos formában rendel meg (sms, e-mail).
Új utasok szerzése és a visszatérő utasok megbecsülése az elsődleges célom.

Nálam a minőségi szolgáltatás mindenek felett a legfontosabb, a becsületes, pontos munkavégzés híve vagyok.
Szolgáltatásaimmal vállalom, hogy az Önök és Partnereik részére felmerülő személyszállítási igényeket mindig magas színvonalon teljesítsem.
Amennyiben szeretné megtapasztalni mindezt, kérem hívjon most, vagy előre rendeljen meg.

Szentendre területén nem működik taxis diszpécserszolgálat (diszpécser központ), így Önnek egy taxis vállalkozóval kell kapcsolatot felvenni taxi igénye esetén. A könnyen megjegyezhető Taxi (+36) 26 314-314 telefonszámnak köszönhetően, Önnek nem kell taxis vállalkozót keresgélnie, mert ezt a könnyen megjegyezhető számot kell csak hívnia és hívásával egy hivatalos taxis vállalkozóval tud kapcsolatba kerülni és igényének megfelelő fuvarszerződést kötni.

Munkám folyamán mindig arra törekszem, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásommal.

Egyenletes, magas szintű szolgáltatási színvonallal, a taxis etikai kódex szigorú betartásával biztosítom az igényeinek megfelelő taxi szolgáltatást.

Kiállást Szentendre területén általában 10-15 percen belül, a szomszédos településekre a távolsággal és az elvárható menetidővel arányosan tudom biztosítani. Természetesen foglaltságom esetén a szabaddá válásom meg kell várnia. Abban az esetben, ha erre nincs mód, a taxiszolgáltatási igény sürgőssége miatt, úgy más taxis vállalkozót kell megkeresnie.

Önnek csak fel kell hívni a (+36) 26 314-314 telefonszámot és így mindig egy hivatalos taxis vállalkozóval tud kapcsolatba kerülni és fuvarszerződést kötni.

Szentendrén vagy a Pilis vidék településein nem kell taxis vállalkozót keresgélni, mert Ön megtalálja azt, ha felhívja a
(+36) 26 314-314 telefonszámot.

Előrendelés esetén, pontos időben történő kiállással, mindig számíthat rám.

Gépkocsimban az ABS és dupla légzsák az Ön biztonságát, a légkondicionáló a kényelemét szolgálja.

Megrendelését Budapesttől Visegrádig szívesen fogadom, személyszállítási igényeit bel- és külföldre egyaránt kielégítem.
Az Ön igényeinek megfelelő, kedvezményes reptéri és pályaudvari transzferekkel állok rendelkezésére.
Városnézést, esküvői szállításokat is vállalok.
Vidékre, külföldre jelentős kedvezményeket tudok biztosítani.
Hívja bizalommal a (+36) 26 314-314 telefonszámot.

Vállalkozás kezdete: 1986-05-07
Adószám: 49764912-1-33
Nyilvántartási szám: 2011830
Szakmakód: 493201Taxis

vissza az elejére